Jag saknar min vän, hon är på andra sidan jorden


Jag är en sådan nörd


Då vill jag ta dig i min famn


Solen skiner, det är varmt. Men aldrig förr har London varit så kallt och ensamt.
Mitt hjärta är 2080km bort. Är det inte tisdag snart?

En liten bildserie


Home is wherever I'm with you

05.30 imorse lamnade David lagenheten. Tog bussen till Paddington. Tog taget till Heathrow och nu befinner han sig i Casablanca. Kommer inte hem for an pa tisdag. Det ar hela fem dagar och fem natter. Tack Gud att jag jobbar alla dagar han ar borta, forutom idag.

Hur kan man sakna nagon sa mycket? Jag har vanner och familj hemma i Sverige som jag saknar konstant hela tiden, men verkligen inte sa har. Det ar underligt.  Shit jag tror jag blir galen, han har bara varit borta ett par timmar. Mamma hur klarade du av att bo i Karlstad under veckorna och hos pappa bara pa helgerna?

Manadens inlagg

Ni efterluyser blogg inlagg, jag efterlyser tid och lust. Kanske ar blogglusten borta eftersom jag inte har tid? Onskar jag kunde sitta har varje dag och skriva vad som cirkulerat runt i mitt huvud.

Varje dag bestar av jobb, jobb, jobb och nar jag antligen far en ledig stund spenderar jag den med David. For visst ar det battre att spendera min lediga tid med mannen in mitt liv an en fyrkantig dator. Mannen i mtit liv aker till Marocko pa torsdag, da kanske jag far lite mer tid att blogga.

London forbereder infor nasta fredags stora handelse. The Event of 2011 - The Royal Wedding of Prince William & Miss Catherine Middleton. Paul sattsar pa stort, sjalv tror jag att det kommer att bli den mest lugna dagen pa hela aret. Galen i kungligheter som jag ar hoppades jag pa att kunna ge mig sjalv ett sent skift den dagen, sa jag kunde se brollopet innan jag forsoker ta mig genom alla folkhav till fots till jobbet. Men icke, var GM bestamde sa fint att Rebecca ska oppna den dagen, det var hans onskemal. Och hans onskan ar lag. Fint ar det da i alla fall att jag slutar tidigt och kan joina festligheterna i huvudstaden under eftermiddagen. Det ar ocksa Bank Holiday sa David ar ledig. Hoppas pa en fin eftermiddagen med min karlek i solen.

Nu vantas mat med Louise i vantan pa att David ska komma hem .

RSS 2.0