Tisdags nöje


Ledig. Gick de dryga fem minutrarna från mitt hem ner till Portobello Road. Där vandrade jag gatan upp och ner ett antal gånger. Var på jakt efter en ny, snygg och stor handväska. En där jag får plats med allt jag behöver ha med mig dagligen, plus lite till. Jag ville ha en som såg liter mer secondhand/vintage/antik ut. Tillslut fann jag en helt ny för £38 i en namnlös butik. Handgjord i äkta läder. Jag inhandlade också en Notting Hill Shopping Bag, £4, (bara för att den var check och för att huset jag bor i var på ena sidan), ett svart linne med vita prickar £24, båda från Appletree Boutique. På Alice's, en butik med endast brittiska antikviteter, fann jag en trälåda för £26 och tillbringare + skål med rosor för £15. Längesen jag var så här nöjd med en shoppingrunda, pricken över i-t var ett halsband med en vattenkanna o texten Peu de nous ont la force de changer l'Histoire (Few of us have the strength to change history), £12.

Jag och David börjar sakta med säkert få ordning i vårt rum. Igår försvann de tre sista IKEA kassarna med gamla kläder. Jag slängde även ut halva min existerande garderob med kläder jag inte använt på minst ett halvår. Nu har jag plats för massor med nytt och jag ska även börja ett projekt med att inreda rummet mysigt och snyggt. Trälådan och tillbringaren var bara början.


the Notting Hill shopping bag.

Trellick Tower - hem ljuva hem!

Små grodornaDet blir inget Midsommarfirande med sill, jordgubbstårta, färskpotatis och goda vänner för mig iår. Förra året var jag med Sarah och alla hundratals andra svenskar i London i Hyde Park och dansade. Blir inget med det heller. Helgen för min del består av jobb, men nyhemkommen från semester som jag är, är jag full av energi. Förvånansvärt mycket energi. Så mycket energi att jag orkade gå upp 7.30 imorse och äta frukost med David innan han åkte till jobbet.

Love in Paris, Île-de-France, France


Student-Sverige i bilder


Medan vattnet tappas upp i badkaret

Skriver jag ett litet inlägg.
Mycket har hänt sedan jag skrev sist, mycket händer hela tiden. Just nu är jag på semester i Åmål hos mina föräldrar. I eftermiddag åker vi till min bror Eric i Växjö, han tar studenten imorn.

Det mest händelserika som hänt sedan jag skrev sist, som också är ett av de största stegen jag tagit i mitt liv är att jag och David har flyttat ihop. Lite tidigt i ett förhållande tycker endel, men för oss känns det rätt. Mest för att vi aldrig är lediga samtidigt och tiden vi har ihop är kvällarna. Jsut nu är vi ifrån varandra i tio dagar, svårt, jobbigt, sova ensam och allt det där. Men om något så stärker det relationen och det ska bli så mysigt att se varandra på tisdag kväll nästa vecka igen, för att sedan på fredagen åka till Paris och bara njuta!

RSS 2.0