BBQ @ South Woodford

Trevlig kvall med skratt, mat och speciella manniskor som man tycker om. Mitt i ingenstans, som David sa nar vi steg av tunnelbanan "We are in the countryside". Nja, kanske inte riktigt men nastan eftersom vi fardats i over en timma med tunnelbana for att na vart slutmal.

David & jag kom anda fran Westbourne Park, Notting Hill

Clement var dar

En av vardinnorna, Alesia

Vad ar en BBQ utan Joel?

Segolene sken ikapp med Clement

Hicham med den andra vardinnan, Meriem

Semesterplaner


Den 4 juni gar jag pa den langsta semestern jag haft sen sommaren efter studenten, och den arbetslosa hosten 2008. Ar ledig fran den 4 till den 21, vilket ar hela 18 dagar av ledighet. Kan knappt forsta att det ar sant.

Lordagen den 4 juni tar jag flyget hem till Sverige. Stannar dar i hela tio dagar. Dessa dagar kommer att ga sa sjukt fort, det ar student for mina broder, Ullastina, Karl, Louise och hundratals andra. Tiden runt skolavslutning och studant ar alltid ngt alldeles extra. Kanner pa mig att det kommer bli helt underbart, och att vadret kommer vara pa var sida. Forst kommer det att vara nagra lugna dagar, dar jag hjalper mor att forbereda infor kommande student, innan vi pa tisdagen aker ner till Eric i Vaxjo. Han tar studenten dagen efter, pa torsdagen blir det hem till Amal igen for att sedan se Jocce springa ut pa fredagen.

Den 10 juni kommer mamma, pappa, Jocce, Eric, morfar, mormor, farfar, Ann-Britt, Claes, Nettan och jag att vara samlade pa samma stalle igen for forsta gangen sen min student den 5 juni 2008. Egentligen skulle David ha slutit upp pa torsdagen men saker har kommit upp pa jobbet sa han maste stanna i London. Men skam han som ger sig, jag ar tillbaka i London den 14, den 17 tar vi taget till Paris o stannar dar till den 21. Livet ar allt bra underbart ibland.

Bye bye Lili

Hade avslutnings drink for/med Lili i torsdags.
Sorgligt for oss, men kul for henne som aker och halsar pa sin bror pa Madagaskar.


Lili o Rudy


jag o Lili


Sego, Melanie o Gwen


Rudy, Mel o Gwen

Manadens, arets, livets blogg

Det finns ingen blogg som denna. Ingen blogg som far mig att skratta sa mycket som denna. Ingen som far mig att le som denna. Tararna rinner hysteriskt ner for mina kinder och jag far ont i magen. Sa mycket skrattar jag. Samtidigt inser jag hur otroligt mycket jag saknar denna goa manniska. Det enda trakiga ar att bloggen inte uppdateras langre. Men ta dit en titt anda, det ar ett maste! Klicka har.


London, England


Ser ni de typiskt engelska sma husen? Med de dubbla skorstenarna. Visst ar det en underbar vy.
Har bott i England i over tva ar (!) nu. Aldrig har jag sett det fran den har vinkeln forr. Varje dag nar jag tittar ut genom fonstret mot norr (som har ovan) eller star pa balkongen och tittar mot soder ser jag nagot nytt. For varje ny detalj jag upptacker blir jag bara mer och mer faccinerad. Just nu finns det inget mer avslappnande an att sta pa balkongen och titta pa tunnelbanetagen som kommer fram bland traden med 5-10 minuters mellanrum, hoja blicken mot skyn och se tre, ibland fyra flygplan pa rad flyga in mot Heathrow samtidigt som trafiken ar tung pa motorvagen inte alls langt darifran. Att veta att varlden fortsatter att ga som vanligt nar jag ar hemma och tar det lugnt. Sen att dela det hela med David och ha sallskap av honom pa balkongen gor det hela annu battre.

Columba livia domestica


En duva satte sig utanfor fonstret.
Det blev ingen promenad ner pa Portobello for mig, var alldeles for lat for det. Istallet tvattade jag (at David!), stadade och diskade. Som vilken hemmafru som helst. Hade till och med mat fardig nar han den dar speciella kom hem fran jobbet.

The box of Love


Where do I begin? To tell the story how great a love can be..
Asken ar handgjord fran Marocko.
En gava David hade med sig fran sin tripp i April.

Onsdag


Godmiddag fran ett gratt och trakigt London. Igar sken solen, det blaste lagom mycket och det var varmt. Det var en alldeles underbar varkvall i maj.
Sitter har och dricker te. Funderar pa vad jag ska gora utav dagen.
Aka in till Central? Neeej.
Tvatta, stada, diska. Neeej.
Ga ner pa Portobello? Jaaa, vf inte.

En helg i April


Davids vanner fran Paris var har samma helg som brollopet.
Bilderna ar tagna av Elin som ocksa var har den helgen. Super mys!

En sondags eftermiddag


BBQ med David o Jimmy.

Meanwhile Gardens


Mitt "nya" hem i vaster.

Livsnodvandigt


Framtidsplaner

Jag vill gora denna blogg till ngt intressant.
Till det behover jag tid.
Jag ska ta mig sjalv tid.
Stay tuned people!

RSS 2.0