Simone! Where is my Surété-Scotland-Yard-type mackintosh?

The Return of the Pink Panter. Nu heter det - The Pink Panther will never return again.

En legend har gått ur tiden. Blake Edwards, 26 juli, 1922 – 15 december, 2010.

Vid sin dödsbädd hade han sin fru, världens vackraste Julie Andrews.


Oh my godness! Alla änglarna i himlen.

Kan det bli manligare och hetare än såhär?

Jag tvivlar alltså. Starkt!


Joyeux Noël from the team at Marylebone High Street


I måndags hade vi Christmas dinner med jobbet. Det var en underbart rolig kväll med tre rätters, skratt, presenter och alkohol. Här ovan ser du nästan hela teamet, alla var med vid middagen men på bilden saknas fem stycken.

Självklart lyckades jag med att dra det korta strået för måndagen, vilket betydde stängning. Men för mig gjorde det absolut ingenting. Bara jag slapp öppna på tisdagen, alltså igår. Laddar upp lite bilder och tänker låta dem tala för sig själva. Självklart var alla skämt icke rumsrena!Från oss alla till er alla önskar vi en riktigt God Jul!

A best friend is a sister that destiny forgot to give you.ALLA VI SOM HATAR MAN UTD KLAPPAR NU!!

Klapp klapp.

And that's another year that's gone by


Efter en veckas frånvaro från bloggen är jag nu tillbaka.
Laddar upp en bild på mig från februari att jämföra med en som togs i november, men som inte är särskillt mkt skillnad på hur jag ser ut nu. Vilken föredrar ni?

Bex loves Beck's.


Med risken att låta som en alkis måste jag säga att Beck's är lika livsnödvändigt som syre!

Friendship is the answer to your prayers

Egentligen borde jag sova nu. Det är mitt i natten,
men jag ska inte upp tidig och jobba så denna gången förlåter jag mig själv.


Vänskap är svaret på dina böner, det är precis vad rubriken betyder. På tuben till jobbet i förmiddags satt jag precis som hundratusentals andra och läste gratis tidningen Metro. Där i fanns det en kort liten artikel med just samma rubrik som ovan. Artikeln handlade om vad som verkligen gör oss människor lyckliga. "What really makes us happy is the chance to have a cuppa with friends and sing some songs". De skriver också att chansen att få vara med i en religös grupp, att umgås med folk med likasinnade intressen gör oss gladare än själva bönen. "Of those that went to church every week and had three to five close friends in the congregation, a third were 'extremely satisfied' with their lot".  

Kristen som jag är vet jag att livet blir inte lättare bara för att man tror, eller litar på Gud. Ibland är det nästan så att jag tycker tvärt om. Det finns stunder man undrar "hur kunde det gå såhär?", och "vad menar Gud med detta, varför gör han såhär?". Men jag är också en av de som tror att 'everything happens for a reason', så även när allt är som värst och man vet att man inte kan sjunka lägre vet jag att dagen då allt vänder finns där framme. Dagen då alla färgerna kommer att skina klarare än någonsin. Även om man inte tror det just då.

Tillbaka till artikeln så är jag fullt övertygad om att unga kristna idag inte är kristna när de börjar gå i kyrkan. De kommer dit enbart för gemenskapens skull, men sedan händer något. En tro börjar växa fram och innan man visste ordet av så har man ytterliggare ett verb att beskriva sig själv med.

Känns lite som att detta inlägget inte riktigt blev fördigt, men nu är klockan JÄTTE mkt så jag måste verkligen sova.

Brighton & Hove, East Sussex, England


Grimsby & Cleethorpes, North East Lincolnshire, EnglandNothing you can say but you can learn how to play the game

Har ni sett nått så vackert?!Russia 2018

Det blev inget fotbolls VM för England 2018, trots Prins William, David Cameron och David Beckhams insattser. Deras presentation i Zürich var tydligen helt otrolig, och den bästa av dem alla men det gick inte hela vägen. Endast två röster i första omgången. En stor besvikelse, här råder landssorg och på tv visas inget annat - förutom snökaos då.

Vädret fortsätter att ställa till det för befolkningen. Gatwick Airport är fortfarande stängd och alla tåg från södern och in till London har stora förseningar. Här i Grimsby är det oplogat och kallt. Ett av de värst drabbade ställena i hela landet. Idag hade de ialla fall bussar gående var tjugonde minut så vi lyckades ta oss in till stan. Men vi hade bättre tur än andra vad gäller transportmedel. I köpcentrat var en tredjedel av affärerna öppna och ingen värme fanns det. Jag hittade mig ett par snygga kängor och efter det kopplade vi av på en pub och kollade på VM omröstningen.

Nu sitter vi hemma i värmen. Om en halvtimma är det mat men först lite fotboll. Liverpool vs Steaua Bucharest i Europa Leauge samtidigt som jag håller alla mina fingrar och tår att jag kommer hem till London imorgon. Förväntas att vara där 14.35 men det tvivlar jag på.

Let it snow let it snow let it snow!

I England råder snökaos. I London snöade det hela dagen igår.
Självklart var min buss till Grimsby försenad, både avgång och ankomst. Snö, snö och ännu mera snö. Tillslut anlände jag, två timmar föresenad.

Nu sitter jag här på morgonkvisten hos Jenny o Paul, de letar snöschyfflar precis som alla deras grannar. Har svårt att tro att man är i England när man kollar ut genom fönstret. 25 cm vitt pulver. Vet att det inte slår Åmåls halvmeter men det är ändå mycket för att vara England! Och eftersom de inte vet vad en plog är i det här landet är vi insnöade. Vi hade tänkt ta oss in till stan idag, men alla bussar är inställda, alla bilar insnöade och alla britter har panik. Det är ju bara lite snö! När ska dom lära sig?!


RSS 2.0