Rebecca, har ar ditt liv

En tjej som alltid kommer med inspirerande inlagg ar Julia. For inte allt for langesen skrev hon ett inlagg om hur hennes liv ar nu, sett fran sitt eget perspektiv nar hon var 15. Det inlagget fick mig att tanka. Jag ska forsoka mig pa samma sak. Nar jag var 15, dvs for sju ar sedan gick jag pa hogstadiet. Jag fick de tva basta fodelsedagspresenterna jag kunde onska mig - en tv som jag sa lange onskat mig, och att jag dagen efter den stora dagen slog jag personligt rekord pa en konstakninsgtavling. Gjorde mitt livs ak och chockade alla genom att sluta pa andra plats. Jag var den lyckligaste flickan pa jorden!

Jag holl pa att konfirmera mig, men jag trodde inte pa Gud. Jag var liten och osaker, Amal var min trygghet. Trots det gjorde jag en veckas prao pa Stadium i Farsta med min morbrors flickvan.

Da trodde jag aldrig att mitt liv skulle se ut som det gor idag. Inte for en sekund trodde jag att jag skulle overkomma min osakerhet. Bli trygg i mig sjalv och bo i en stad i ett annat land. Men har ar jag. Inte heller trodde jag att jag en dag skulle tro pa Gud, men det gor jag. Jag konfirmerade mig och fann Gud.

Min pojkvan ar fem ar aldre an mig och kommer fran Casablanca, Marocko. Jag kallar honom nord, for att han ar en. Men han ar min nord och jag tycker om honom precis lika mycket for det. Det ar inte latt att kombinera jobb, pojkvan och fritid. Men jag gor mig tid. Jag var, och fortfarande ar den lyckligaste flickan pa jorden - men resan hit var inte latt.

Simple times

Prickarna har forsvunnit fran min dator, kan bero pa att datorn inte ar min.
Min blogg kan upplevas som bortglomd, men det ar den inte. I alla fall inte av mig. Det ar bara sa mycket som hander, sa mycket som ska goras hela tiden. Har knappt tid for att andas.

Idag onsdag ar den enda lediga dagen jag har pa hela veckan. Finns mycket jag skulle kunna gora, framfor allt vill jag traffa Zeinab. Men jag maste ha en dag da jag inte gor nagonting. Minns inte senast jag hade sen sadan dag. Darfor sitter jag nu ensam hemma hos David pa 18de vaningen, med hans dator i mitt kna och tittar ut over Notting Hill. Regnet trillar ner fran himlen, tagen till Paddington aker forbi med jamna mellanrum. Jag tanker, jag ler och jag ar lycklig.

Min lagenhet pa andra sidan stan har jag ingen som helst lust att aka hem till. Pa jobbet stressar alla som galningar, alla kanner det enorma trycket uppifran, men det finns ett gang, ett gang guldklimpar som ar varda allt guld i hela varlden - Lisa, Melanie, Sego och Tanja. Tillsammans med Zeinab ska jag gora detta teamet till det basta cafe teamet i Marylebones historia.

Nu är den min

Har aldrig varit någon riktigt pryl-mainiac, men igår. Igår fick jag ÄNTLIGEN min telefon.


Födelsedagstrams 2, vännerna & kärleken


Tanja, jag och Zeinab

Zeinab och Bart

David

Joel, Jimmy och Yann

Födelsedagstrams 1, blommorna


Först ut var Joel.

Sen var det The Westminster Scavanger som kom med blommor.

Sist men inte minst fick jag dom här fina blommorna från min David.

En tur till mitt hemland


The Hobbit, 1 & 2

Ja då var jag tillbaka i bloggvärlden efter nästan två veckors frånvaro.
Har varit hemma i Sverige hos mor, far och bror. Hade tänkt att uppdatera rätt så frekvent, men de hade inget internet. Klarade mig faktsikt alldeles utmärkt hela vistelsen utan att ens kolla facebook en enda gång. Enda gången jag kikade in var tre minuter hos min vän Anna. Jag lovar att ge er en större update med bilder från min Sverige resa senare.

Alla som känner mig, verkligen alla vet att två av mina största passioner här i livet stavas Sagan om Ringen och Mikael Persbrandt. Det finns verkligen få saker som får mig att le, skratta, hoppa högt och skrika av glädje. David är en, att Mikael Persbrandt ska spela Beorn i filmatiseringen av The Hobbit är en annan. Regisören är självklart Peter Jackson, samma man som regiserade de tre mästerverks filmerna. Sir Ian McKellen, Elijah Wood, Orlando Bloom, Sir Christopher Lee, Cate Blanchett, Hugo Weaving och Andy Serkis kommer alla att medverka i samma roll de hade i triologin, och nu kommer min älskade Herr P att joina listan med dessa tallangfulla skådespelare. Sagan om Ringen + Mikael Persbrandt = sant. Det är FÖR bra för att vara sant.

Onödigt vetande

senaste:
1. mening du sa: See you tomorrow
2. personen du pratade med: David
3. du fick sms av: David
4. du kramade? : David
5. kläder: mjukisbyxor o t-shirt
6. bättre än igår: igår va jag ju ledig så vet inte riktigt om dagen idag var bättre direkt

imorgon:
7. är det: två år sedan jag flyttade till London
8. planer: jobb... jobb.. jobb!
9. favorit: ja inte är det att Remco kommer till jobbet inte
10. nummer: 2
11. färg: blå
12. årstid: det går mot vår, iaf i England

frågor och svar:
13. saknar du någon? Ja
14. humör för tillfället: trött
15. det första du gjorde i morse: vaknade?
16. vad åt du sist? : palmier
17. vad irriterar du dig på?: folk som lägger sig i saker de inte har ngt att göra med!!!!
19. vem tänker du på just nu? David
20. tror du att personen tänker på dig med?: ... han sover.
21. vart reste du sist? : Grimsby
22. vad gjorde du igår kväll? : åt middag med Zeinab, Bart & David
23. liknar du din mamma eller pappa? : mamma
24. ler du ofta? : ja
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): Kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? : ja
27. i vems säng sov du i natt?: min
28. vilken färg har din tröja? vit

Jag undrar -  var är fråga 18?
Ni undrar - vem är David?
Visst har jag rätt?

RSS 2.0